Справки за сухото око

Полезни контакти

 • eyeSmart*

  EyeSmart подчертава необходимостта американците да са запознати с рисковите фактори за очни заболявания, инфекции и наранявания, както и как офталмолозите могат да помогнат за предпазване, диагностициране и лечение на очните заболявания.

 • EyeCare America*

  Мисията на EyeCare America е да запазва зрението чрез повишаване на информираността за очните заболявания и да предоставя достъп до медицински грижи за очите.

 • Американска академия по офталмология (American Academy of Ophthalmology)

  Американската академия по офталмология е най-голямата национална организация, в която членуват очни лекари. Очните лекари са офталмолози, лекари по медицина или остеопатия, които предоставят цялостни грижи за очите, включително медицински, хирургични и оптични грижи.

 • Американската оптометрична асоциация (American Optometric Association (AOA))

  Американската оптометрична асоциация е основната организация на оптометричните специалисти. AOA проправя пътя с мисията си за подобряване на качеството и повсеместното наличие на грижите за очите и зрението.


*Търговските марки са собственост на съответните им притежатели.

Моля, обърнете внимание: Тези контакти са предоставени за ваше удобство. Alcon не следи за точността на съдържанието в тези или други сайтове, към които предоставя връзка, и не носи отговорност или задължение за съдържанието, поместено на тези сайтове. Ако имате въпрос или коментар относно тези контакти, можете да се свържете с нас.

Продукти от Фамилия SYSTANE®

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA

Овлажняващите капки за очи SYSTANE® ULTRA предлагат високоефикасно лечение на сухото око с удължена защита и незабавен комфорт.

Научете повече
SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® Gel Drops

Systane Gel eye drops (овлажняващ гел за очи) - подходящ за употреба през деня и през нощта като oсигурява облекчение на симптомите при умерена и тежка степен на сухо око.

Научете повече
SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® Balance

Systane Balance овлажняващи капки за очи – допълват и стабилизират липидния слой на слъзния филм и предотвратяват неговото изпарение.

Научете повече