Истории за облекчение

Вашите истории

Когато симптомите на сухото око са най-зле, овлажняващите капки за очи SYSTANE® предоставят овлажняването и защитата, от които се нуждаете за дълготрайно облекчение. Не е изненадващо, че SYSTANE® е предпочитан 2 пъти повече от пациентите, страдащи от сухо око. По-долу можете да прочете някои от техните истории и да видите как е помогнал SYSTANE®. Ако мислите, че имате сухо око, консултирайте се с очен лекар, за да научите дали овлажняващите капки за очи SYSTANE® могат да помогнат и на вас.


„Когато ми беше поставена диагнозата за синдрома на Сьогрен, не мислех, че който и да е симптом може да е по-зле от сухотата в устата, която синдромът предизвиква. Тогава започна почти нетърпимо сухо око. Нищо не осигуряваше облекчение – използвах капки без консерванти на всеки пет до десет минути, но без успех.

Вече имах поставени запушалки в долната част и бях на прага да си сложа и горе, когато най-накрая опитах SYSTANE® ULTRA. Така и не си сложих другия комплект запушалки. Благодарение на SYSTANE® усещам очите си по-добре и използвам капки много по-рядко. За разлика от други капки те дори не замъгляват зрението! SYSTANE® ULTRA е моят герой, защото най-накрая ми осигури облекчение“.

– Рути Х.

„Използвал съм много от продуктите, предлагани на пазара. Получих мостра с капките за очи SYSTANE® от очния хирург и открих, че осигуряват повече комфорт за по-продължителен период от време, отколкото някои от другите продукти. Няма зачервяване или дразнене, което получавам при някои от другите капки. Сега използвам само SYSTANE®. Препоръчвал съм ги на други хора ... и ще продължа да ги препоръчвам“.

– Джон Б. – Индианаполис, Индиана

„Искам само да ви кажа, че SYSTANE® промени живота ми. Имам синдрома на сухото око, който е толкова тежък, че ми беше направена каутеризация на долните слъзни канали. Опитвала съм всеки един продукт, предлаган на пазара, и нищо не ми е осигурявало облекчението, което ми даде SYSTANE®... Много благодаря!“

– Бренда Ф. – Уейко, Тексас

„Направена ми беше LASIK операция [наскоро], което беше променящо живота събитие за мен – ден, който винаги ще помня. По време на ... следоперативния период лекарят по рефрактивна хирургия ми даде мостра от капките за очи SYSTANE®, които да използвам като овлажнител. Те са чудесен продукт. Те са много успокояващи и се радвам на добри резултати“.

– Валъри Г. – Хамдън, Кънектикът

„Искам само да ви кажа, че според мен продуктът ви SYSTANE® е най-добрият, които някога съм използвала. Страдам от сухо око години наред и най-накрая получих дълготрайно облекчение. Използвала съм всички съществуващи капки за очи. Благодаря ви за този чудесен продукт!“

– Кити Х.

„SYSTANE® ... са чудесни и [аз] трябва да ги използвам само два или три пъти на ден“.

– Ричард К.

„Използвала съм много различни [изкуствени] сълзи, тъй като имам сухо око... Имала съм проблеми с някои капки, които предизвикват сърбеж при накапването им, но SYSTANE® няма абсолютно никакви нежелани реакции. Този продукт най-вероятно ме спаси от сериозни проблеми с дясното ми око“.

– Сузан Н. – Джаксънвил, Флорида

„Тук съм да ви кажа, че капките за очи SYSTANE® са НАЙ-ДОБРИЯТ продукт, които съм използвала. Няма да се поколебая да кажа на всички за този невероятен продукт. Използвала съм други марки изкуствени сълзи, но смятам, че те залепват клепачите през нощта и обичат да излизат от окото. SYSTANE® остават вътре. Добре са ги обучили от Alcon. Благодаря, Alcon“.

– Лин К. – Менаша, Уисконсин

Назад към началото

Разкажете ни вашата история

Ако искате да изпратите ваша история за облекчение и да ни разкажете как SYSTANE® са ви помогнали за сухо око, щракнете тук, за да се свържете с нас.

Продукти от Фамилия SYSTANE®

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA

Овлажняващите капки за очи SYSTANE® ULTRA предлагат високоефикасно лечение на сухото око с удължена защита и незабавен комфорт.

Научете повече
SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® Gel Drops

Systane Gel eye drops (овлажняващ гел за очи) - подходящ за употреба през деня и през нощта като oсигурява облекчение на симптомите при умерена и тежка степен на сухо око.

Научете повече
SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® Balance

Systane Balance овлажняващи капки за очи – допълват и стабилизират липидния слой на слъзния филм и предотвратяват неговото изпарение.

Научете повече